www.akupunkturplaster.dk

Smerte- og Energiterapi - Akupunktur uden nåle

UAFHÆNGIG LIFEWAVE DISTRIBUTØR

Kurt Svendsen - Telefon 6069 3322

SP6 Complete

 

- Hjælper til at kontrollere og regulere din appetit

- Kan medvirke til at mindske din trang

- Praktisk og nem at bruge

- Sikker og naturlig

 

Det selvklæbende SP6 Complete Appetite Kontrol plaster udnytter de gamle principper om akupunktur til forsigtigt at stimulere punkter på kroppen, som er blevet brugt til at afbalancere og kontrollere appetitten i tusinder af år.

 

Resultatet er en naturlig reduktion i sult uden medikamenter, stimulanser eller nåle ind i kroppen.

Akupunktur

 

Akupunktur er en gammel form for orientalsk medicin, der er blandt de ældste medicinske modaliteter stadig praktiseres i dag. Faktisk er akupunktur den mest anvendte behandling i verden. Praktiserende stimulere kroppens indre reguleringssystem ved hjælp af nåle, tryk, eller andre teknikker til at indlede en naturlig helbredende reaktion fra kroppen. Denne proces lindrer smerter og ubehag, forhindrer spændinger-relaterede lidelser, og fremmer et godt helbred.Tag et kig på de faktiske før og efter billeder nedenfor og bemærk, hvordan reduktionen af ​​"hot spots" er tydeligt. Denne lokale termisk virkning betyder, at overskydende varme er reduceret til en skadelidt område, og hvvilket medfører reduceret smerte, nedsat ømhed, og restaurering af bevægelsesområde til den specifikke sårede områder.

 

Alle former for akupunktur deler et primært element i traditionel kinesisk medicin: det ultimative mål for behandlingen er at genoprette den naturlige balance og harmoni af energi strøm i hele kroppen. For at nå dette mål forsøger akupunktur at regulere de energiske og metaboliske funktioner i kroppen, herunder de påvirkede. organer og deres regioner.

 

I traditionel kinesisk medicin er mave, milt og nyrer forbundet med appetit. Når et eller flere af disse organer bliver overbelastede eller ude af balance, kan appetit blive svækkende eller overdreven.

SP6 Complete Appetite Kontrol plaster udnytter principperne i kinesisk medicin til at regulere appetitten gennem mild stimulering af punkter som normalt er forbundet med en velfungerende mave, milt og nyrer.

Copyright 2013 © All Rights Reserved