www.akupunkturplaster.dk

Smerte- og Energiterapi - Akupunktur uden nåle

UAFHÆNGIG LIFEWAVE DISTRIBUTØR

Kurt Svendsen - Telefon 6069 3322

Silent Nights

 

Forestil dig en hurtig og stoffri forbedret nattesøvn ... Forestil dig nu, at du har den med LifeWave.

 

- Naturligt alternativ til bedre søvn

- Ingen skadelige stoffer eller stimulanser

- Praktisk og nem at bruge

- Hurtige resultater

- Perfekt til rejsende

 

Vores eksklusive ikke-depotplaster system udnytter ny teknologi til forsigtigt at stimulere akupunkturpunkter - bogstaveligt talt forbedre strømmen af ​​energi i kroppen til forbedring af nattesøvnen - inden for minutter efter brug!

 

Ny energi teknologi

 

Vi er alle vant til at tænke, at vi er nødt til at indtage noget i vores krop (så som vitaminer) for at forbedre vores sundhed. Mens ordentlig ernæring, vand og motion er en nødvendig del af en sund livsstil, kræver vores kroppe også en kontinuerlig strøm af energi. For eksempel sender vores hjerne og nervesystem elektriske signaler til vores muskler til at få dem til at bruge lagret kemisk energi til kontrakt.

 

Det har været kendt i tusinder af år at specifikke frekvenser af lys kan forårsage specifikke ændringer i det menneskelige legeme. Når vi går ud i solen, får en frekvens af lys vores krop til at producere vitamin D. En anden frekvens af lys (UV) vil medføre at vores krop producere melanin, det kemikalie, som giver vores hud farve.

Søvnmønster ændres som mennesker alders. Som det fremgår af ovenstående graf, bruger spædbørn mere tid på at sove i forhold til de tider som større børn og voksne.

Hvor vigtige er søvn?

 

Vi bruger omkring 8 timer om dagen, 56 timer om ugen, 240 timer om måneden og 2920 timer om året (en tredjedel af vores liv) på at sove!!! Søvnstudier viser, at utilstrækkelig søvn påvirker op til 70 millioner mennesker i USA. Dette koster omkring $ 100 milliarder hvert år i ulykker, medicinske regninger og tabt arbejde. (Statistik fra Brain Facts, Society for Neuroscience, 2002).

 

Copyright 2013 © All Rights Reserved