www.akupunkturplaster.dk

Smerte- og Energiterapi - Akupunktur uden nåle

UAFHÆNGIG LIFEWAVE DISTRIBUTØR

Kurt Svendsen - Telefon 6069 3322

Icewave

 

Forestil dig en hurtig og stoffri smertelindring ... Forestil dig nu, at du har den med LifeWave.

 

- Vedvarende smertelindring

- Ingen skadelige stoffer eller stimulanser

- Praktisk og nem at bruge

- Hurtige resultater

 

Vores eksklusive ikke-depotplaster system udnytter ny teknologi til forsigtigt at stimulere akupunkturpunkter - bogstaveligt talt forbedre strømmen af ​​energi i kroppen til lindring af smerte - inden for minutter efter brug!

 

Ny energi teknologi

 

Vi er alle vant til at tænke, at vi er nødt til at indtage noget i vores krop (så som vitaminer) for at forbedre vores sundhed. Mens ordentlig ernæring, vand og motion er en nødvendig del af en sund livsstil, kræver vores kroppe også en kontinuerlig strøm af energi. For eksempel sender vores hjerne og nervesystem elektriske signaler til vores muskler til at få dem til at bruge lagret kemisk energi til kontrakt.

 

Det har været kendt i tusinder af år at specifikke frekvenser af lys kan forårsage specifikke ændringer i det menneskelige legeme. Når vi går ud i solen, får en frekvens af lys vores krop til at producere vitamin D. En anden frekvens af lys (UV) vil medføre at vores krop producere melanin, det kemikalie, som giver vores hud farve.

De øverste to infrarøde billeder viser områder med betændelse i nakke, skuldre og lænd. Inden for 5 minutters anvendelse af ​​LifeWave smertelindrende plastere kan en drastisk reduktion i temperatur og inflammation noteres. Disse billeder er taget som en del af en forskningsundersøgelse. De samlede resultater var, at 34 ud af 36 personer reagerede som ovenfor til de IceWave plasterene.

Kliniske studier viser IceWave effektivitet

 

At benytte medicinsk infrarød billeddannelse viser tydeligt den unikke termiske regulerende effekt af IceWave plasterne. Ganske enkelt anvendes det hvide IceWave plaster til midten af ​​brystet og det mørke Tan IceWave plaster til smerteområdet. Kan bæres i op til 12 timer.

IceWave viser resultaterne

 

Tag et kig på de faktiske før og efter billeder nedenfor og bemærk, hvordan reduktionen af ​​"hot spots" er tydeligt. Denne lokale termisk virkning betyder, at overskydende varme er reduceret til en skadelidt område, og hvvilket medfører reduceret smerte, nedsat ømhed, og restaurering af bevægelsesområde til den specifikke sårede områder.

Copyright 2013 © All Rights Reserved