www.akupunkturplaster.dk

Smerte- og Energiterapi - Akupunktur uden nåle

UAFHÆNGIG LIFEWAVE DISTRIBUTØR

Kurt Svendsen - Telefon 6069 3322

Y-age Aeon

 

Y-Age Aeon-plastret er et unikt og enestående produkt, som aldrig før har været tilgængeligt. Igennem videnskabelig forskning, udført af LifeWave, er det blevet fastslået, at Aeon har de følgende fordele:

 

- Videnskabeligt afprøvet for at reducere stress i kroppen

- Videnskabeligt afprøvet for at begrænse inflammation

- Praktisk og nem at bruge

- Ingen kemikalier i kroppen

 

Vores forskning giver resultater. En klinisk undersøgelse viste en afbalancering af den autonome nervesystem, der virker inden for 10 minutter efter anvendelse. Dette er resultatet af en rolig tilstand uden stress.

 

En ny æra inden for anti-aging

 

Selvom vi måske ikke tænker over det, så har dagligdagens stress stor indvirkning på, hvordan vi ældes. Du kan sikkert finde folk i dit liv, som har været udsat for så meget stress, at de virker til at ældes for øjnene af dig. Og beviserne for forbindelsen mellem stress og aldring er ikke blot anekdotisk.

I mere end halvtreds år har fysiologer vidst, at et stresset dyr vil ældes meget hurtigt. Stress producerer skadelige frie radikaler og andre biokemikalier, som kan skade vores væv og dna. Den seneste forskning har vist, at kronisk stress reducerer mængden af DHEA (dehydroepiandrosteron), et kraftfuldt hormon, som er direkte forbundet med levealder, og øger mængden af stresshormonet cortisol, som er sat i forbindelse med fremskyndet aldring.

"Vores hypotese var, at Aeon-plastret ville skabe mere balance i det autonome nervesystem. Det ser ud til, at dette resultat også opstod som vist ovenfor."

 

– Thomas Budzynski, PhD

"Infrarød billeddannelse udgør den visuelle repræsentation af Aeon-plastrets effekt. Efter ti minutter ses der et tydeligt fald i lokale temperatur, hvilket viser en reduktion af inflammation."

 

– Dean Clark, DC

Copyright 2013 © All Rights Reserved

Y-Age Aeon skaber balance

 

Dit autonome nervesystem er måske den vigtigste indikator for, hvordan din krop håndterer stress. Dette regulerende system kontrollerer de fleste af din krops faste aktiviteter, så som fordøjelse, forbrænding og puls. Vores forskning har vist, at Y-Age Aeon hjælper med at støtte det autonome nervesystems balance og begrænser dermed kroppens stressrespons.